Jag är Spluffen, 18, och detta är min majestäts heliga blogg. Att jag ens har en blogg, ja jag säger då det.

Jag tycker om musik och det gör du med, eller hur? Det var ödet som gjorde att jag lyckades gissa rätt och att vi dessutom har det gemensamt. Vi är menade för varandra, du och jag. Det märker man ju direkt!

Min blogg behandlar främst ost-asiatisk kultur i olika former men jag snackar väl en hel del skit också, dock bara skit som håller hög kvalitet, för somlig skit är skit men min skit är THE skit. Min fascination för öst har funnits länge. Jag kommer inte direkt ihåg hur den började men jag skulle tro att det var när jag som sju-åring läste om samurajer och kinesiska kejsare i böcker jag minns fanns i min ägo. För övrigt så fullkomligt älskar jag österländsk film och litteratur. Dessutom tycker jag om att ibland spela ett TV-/Dataspel. Jag gillar egentligen de flesta typer av spel men just rollspel gör mig extra glad. Det blir även en hel del anime mellan varven.

Hatar du TV-spel, anime, asiatisk film, TV-serier och litteratur? Blir ditt svar ‘Ja’ kommer du med största sannolikhet även att hata innehållet i min blogg. Men var inte orolig! Känner du att detta passar in på dig ska jag göra mitt bästa för att konvertera dig till en totalnördig asiat-wannabe. Yo! /Filip

Annonser

0 Responses to “Om Spluffen”  1. Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
Annonser

%d bloggare gillar detta: